Vissza a főoldalra
Fadd-Dombori 2013
2013. augusztus 3.

 Az elmúlt hétvégét a teljes triatlonos csapat a tolna megyei Fadd-Domboriban rendezett triatlon országos bajnokságon töltötte. Mindig nagy várakozás előzi meg a versenyt, hiszen ez az év legfontosabb utánpótlás triatlon viadala.

A Váci Ifjúsági SE-Triatlon Klubja a legkisebbeket kivéve, minden korosztályban indított versenyzőket:

 Az újonc 1 kategóriában versenyző McBrayer Anna Lee és Szemán Linett a 7. és a 9. helyet szerezték meg, a népes mezőnyben. Az újonc 2-ben induló Laczkó Hajni,Néveri Konrád, Dolnay Gergő, Dolnay Máté és Balogh Máté nagyon szépen versenyezve, a mezőny közepén fejezték be a versenyt. A gyermek kategóriában Laczkó Virág, Fazekas Péter és Dolnay Ádám

képviselték egyesületünk kék-sárga színeit. Tisztességesen becsülettel végignyomták a távot így a mezőny első harmad-közepén fejezték be a futamukat.

 A serdülő korcsoportban Szabó Luca, Néveri Szilvia, McBrayer Lilly , Szabó Sára összeállítású csapatunk, a balul sikerült úszás után sokat javítva, a 3 helyet szerezte meg!

Ifink, Csáki Ákos, kicsit csalódást keltő idővel, kategóriájának közepén fejezte be a szombati versenynapot.

 Felnőtt versenyzőink közül ki kell emelnem Szabó Juditot, a ki a 3. helyen fejezte be a hölgyek futamát, így a 2013-as triatlon ranglistán bebiztosította magának, év végére, a dobogós helyezést! Hódosi Lajos nagyszerű versenyzéssel az 5. helyen érkezett be.

CsNagy Andrásnak sajnos gondja akadt a meleggel, így elmaradt a tőle megszokott kiváló eredmény.

Vasárnap a váltóversenyekkel folytatódtak a versenyek: a VISE, Madudák Marcell, Törőcsik Károly , Csáki Ákos összeállítású csapata 57 csapat közül az abszolút első helyet szerezte meg!

Végre beérett a váltónk!: Veresegyházon még csak a 3., Szlovákiában, Batovcén, Bajári Gáborral, a 2. és végre Faddon meglett a kollekció hiányzó darabja, az arany is!

Ezzel együtt a Váci Ifjúsági se Triatlon Klubja  két bronz, és egy arany éremmel gazdagította az egyesület egyébként is zsúfolt, 2013-as éremgyűjteményét!

 

 

Az egyéni versenyzőket táblázat szerűen össze szedtem.

Az eredmények ömlesztve is megtalálhatók: http://www.zalaszam.hu/triatlon/verseny/2013/fadd/index.html

 

 

Gratulálunk mindenkinek aki részt vett a versenyen

 

Fényképek gyűjtés alatt (akinek van az küldheti :) akár e-mailben akos@csakinet.hu ez nagyobb mennyiségben nem a legjobb megoldás vagy akár pendriveon amit előre megbeszélt időpontban helyszínen átveszek :) tel.: 06 20 886 39 44 )

Információ
Órarend
Galéria
versenyzok
edzok
partnerek
sajto
kapcsolat