Vissza a főoldalra
Térképek
2015. május 26.

 

 

A Vác Future térkép nagy felbontásban ide kattintva tölthető le.

(külön ablakban nyílik meg)

 

 

A két rövidebb táv térképe innen tölthető le.

(külön ablakban nyílik meg)

 

 

2,75 km: Fut a Vác

Start - N 47.79369, E19.11067 - Buki sor - Dózsa György út - Kálvin János utca (jobbra fordulva), -az utca végén jobbra fordulva a kerékpárúton végig, - a kerékpárút beletorkollik a Vízimalom utcába - ezt követően az Építők útjába - innen jobbra fordulva érjük el a buszfordulót és a szokásos- Németh László utca-  útvonalon érünk vissza a Boronkayhoz.

 

6, 5 km: Vác Future tövid táv

Start -  N 47.79369, E19.11067 - Buki sor - Dózsa György út -  Köztársaság út - (Március 15. tér - Duna felőli oldal) - Köztársaság út - (a Konstantin térre érve jobbra fordulás) - Petróczy László utca- ( az utca végén balra fordulás) - József Attila sétány-  a MoMo-nál fordító. - a kerékpárúton végig, - a kerékpárút beletorkollik a Vízimalom utcába - ezt követően az Építők útjába - innen jobbra fordulva érjük el a buszfordulót és a szokásos- Németh László utca-  útvonalon érünk vissza a  Boronkayhoz.

 

 

10,4 km – Vác Future

Start -  N 47.79369, E19.11067 - Buki sor - Dózsa György út - Köztársaság út - (Március 15. tér - Duna felőli oldal ) - Köztársaság út - Konstantin térnél balra a  Petróczy László utcán - (megkerülni a székesegyházat, majd a Karolina Katolikus Általános Iskola mellett elfordulni balra a 2. Sz. főút felé) - Gasparik Kázmér utca - Hattyú utca - (Hattyú utca végén jobbra) - Földváry Károly tér - (Keresztezzük a Budapesti főutat, majd bal kéz felől elhagyjuk a MOL kutat) - Diadal tér - ( a kerékpárútig)  ott lefordulunk balra és átfutunk a fa hídon, mindig balra tartva átfutunk a tó kivezető csatornájának hídján, majd végig balra tartva felfutunk a pálya melletti kis ösvényen, keresztezzük a Hétkápolnához vezető keresztutat és lefutunk a töltés másik oldalán -elfutunk az 1848-as emlékmű mögött és a Hétkápolna templom előtt - kifutunk a vízmű mögötti útra, amely jobbra kanyarodik a tó felé, de még mielőtt elérné a tavat, balra kanyarodik a kerékpárút felé (ez a Mária út! jelezve is van) - a kerékpárúton jobbra fordulunk és azon futunk a hídig. - A híd után átfutunk az ártéri mezőn, majd ismét a kerékpárút, rácsatlakozunk a hagyományos útvonalra. -  a kerékpárúton végig, - a kerékpárút beletorkollik a Vízimalom utcába - ezt követően az Építők útjába - innen jobbra fordulva érjük el a buszfordulót és a szokásos- Németh László utca-  útvonalon érünk vissza a  Boronkayhoz.

Információ
Sajtó
Galéria
Videók
Tagjaink
Partnerek
Kapcsolat